K.Scor Oostrozebeke presenteert Familiedag


Beste sportvrienden,

Het nieuwe voetbalseizoen 2019 – 2020 komt eraan, alsook meteen onze eerste activiteit. Recent kwam het nog in de media dat voetbalclubs, door de jaarlijks stijgende kosten, het hoofd financieel moeilijker en moeilijker boven water kunnen houden. Lidgelden verhogen is voor vele clubs noodzakelijk, en is de gemakkelijkste weg om extra inkomsten te werven.
K.Scor maakt zich sterk dat dit voor onze vereniging nog niet aan de orde is, en zal komend seizoen maximaal inzetten op sponsoring en activiteiten.
Enigste besparing voor komend seizoen, reeds goedgekeurd door het bestuur: op verplaatsing krijgen onze spelers GEEN drankbonnetje meer na de wedstrijd. Wil hier als ouder rekening mee houden indien u uw speler niet kan vergezellen naar de wedstrijd.

Activiteiten dus: Zondag 14 juli aanstaande. IEDEREEN WELKOM. We proberen er alvast een aangename dag van te maken. Breng gerust vrienden en familie mee. Weet dat alle opbrengsten integraal ten goede komen van ONZE vereniging.

OPROEP: zoals aangegeven wordt onze eerste activiteit een familiaal gebeuren. De dag door willen wij graag een dessertbuffetje aanbieden. Koffie met taart, cake, chocomousse, ijsjes, ….. Wie bakt er mee? Of wie denkt lekkere ijsjes te kunnen maken? U mag mij gerust mailen als u iets in de aanbieding hebt. Voor en democratisch prijsje brengen wij dit dan aan de man ( of vrouw natuurlijk )
Heeft u verborgen talenten die u even aan de buitenwereld wil laten zien? Waarom niet. Laat maar weten.

Misschien denkt u ook: hoe kan ik het voetbal in Oostrozebeke dat extra duwtje geven? U bent bereid zich in te zetten als vrijwilliger op één of meerdere activiteiten? U beschikt bvb over een frigowagen of partytent en wil deze vrijblijvend ter beschikking stellen op een activiteit van K.Scor? U bent zelfstandige en is geïnteresseerd in sponsoring ten aanzien van onze  club? U wil deel uitmaken van de activiteiten cel ( lees feest comité )? U bent handig met computers en in het maken van bvb powerpoints? U wil onze website beheren?
Misschien schuilt in u een trainer? Of een afgevaardigde? Of de terreinverzorger waar wij DRINGEND naar op zoek zijn.
U ziet, veel mogelijkheden. Indien interesse, één adres:

Vandenbussche.serge@telenet.be of 0468 / 56 29 15.
Ik zie jullie alvast op zondag 14 juli aanstaande. Dank voor de inspanning.

Vriendelijke groeten
Vandenbussche Serge
Bestuur K.Scor Oostrozebeke
 

Afbeeldingen