Vandenbussche Serge, voorzitter Kscor jeugd. voorwoord seizoen 2017-2018


Vandenbussche Serge, voorzitter Kscor jeugd
Voorwoord.

Alweer is er een voetbalseizoen voorbij, alweer staat een nieuw ons te wachten. Sta mij toe dat ik eerst en vooral ALLE mensen wil bedanken die op de één of anderen manier hun steentje  hebben bijgedragen tot het welslagen van het afgelopen voetbalseizoen. Allen zijn jullie schakels in de geoliede machine die K.Scor-jeugd tracht te zijn. Echter kent ook een vlot draaiende machine soms pech en moeten er schakels hersteld of vervangen worden. Dit was afgelopen seizoen niet anders, maar opdracht volbracht.
Heel uitzonderlijk breekt er een schakel die gewoonweg niet te vervangen valt. Het overlijden van jeugdbestuurslid Philippe Bogaert kwam dan ook als een donderslag bij heldere hemel. Philippe was niet zomaar iemand bij K.Scor. Als speler gevreesd door elke tegenstander, als voormalig voorzitter en huidig bestuurslid een groot hart voor onze voetballende jeugd. Bedankt Philippe, of moet ik zeggen “Mijnheer Bogaert”. Rust zacht, het gaat u goed.
Op sportief vlak kenden wij een mooi seizoen. Zowel trainers als afgevaardigden wisten wat hen te doen stond en vulden hun taken zeer goed in. U zag onze jongens plezier beleven, maar ook zienderogen beter worden. Dit bleef bij de scouts van andere ploegen echter niet onopgemerkt. Zo verlaten enkel spelers onze club. Wij wensen hen oprecht alle succes toe.
Daar waar het onze U15 net niet lukte, behaalden onze U17 op het einde van het seizoen de eerste plaats, dus kampioen!!!. Een schitterende prestatie en tevens een mooi afscheidscadeau voor trainer Ronny en Afgevaardigde Jurgen.
Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Eerst nog wat welverdiende vakantie en dan vliegen we er terug volop in. En het ziet er alvast niet slecht uit. Elk jaar wordt het moeilijker en moeilijker, maar ook nu zijn we erin geslaagd om voor elke ploeg een trainer aan te stellen. En er is meer; met Mario Vandekerckhove en Kurt Hoste beschikken we voor het eerst over twee jeugdcoördinatoren. Mario blijft de leiding behouden en zal de U11 tot en met U17 van naderbij volgen. Kurt neemt de U6 tot en met de U10 voor zijn rekening. Deze taakverdeling moet leiden tot een nog betere opvolging van trainer, trainingen, spelers en wedstrijden.

Communicatie: K.Scor-jeugd pleit voor een open communicatie. Problemen van welke vorm dan ook willen wij snel aanpakken. Laat alstublieft niks escaleren, spreek ons tijdig aan. Heeft u eigen ideeën of vindt u dat de werking beter kan, alle voorstellen zijn welkom. Ze worden zeker in overweging genomen.
Vriendelijke groeten.
Vandenbussche Serge.
Voorzitter K.Scor-jeugd   0474/574/563  
      vandenbussche.serge@telenet.be

K.S.C. OOSTROZEBEKE = STERK DOOR SAMENWERKING
Onze club heeft vaak nood aan helpende handen. Tal van acties zorgen ervoor dat we onze jeugd maximale kansen kunnen aanbieden. Acties zoals een mosselsouper, een kaarting of een voetbaltornooi zijn nodig om zelfbedruipend te zijn met de jeugd. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar mensen die een handje wilen toesteken tijdens één van de activiteiten. Wie zich geroepen voelt, graag een seintje.

Alvast oprechte dank.
Reeds geplande activiteiten;
7juli 2017..... Bestellen op boekenpeloeze
26 en 27 augustus 2017.....4de zomertornooi Kscor-jeugd

Afbeeldingen

Vandenbussche Serge, voorzitter Kscor jeugd. voorwoord seizoen 2017-2018